2018-2019 Eğitim öğretim yılı güz döneminde Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi I, Türk Dili I ve Yabancı Dil I dersleri için uzaktan eğitim sistemine dahil olan öğrencilerimiz için eğitim portalımız hizmete açılmıştır.

Sisteme giriş yapmadan önce kullanım kılavuzuna göz atmayı unutmayınız. Kılavuz için tıklayınız !

Kullanıcı adı ve şifre bilgilerime nasıl ulaşabilirim ?

  • Kullanıcı adı : Öğrenci işleri tarafından sizlere tahsis edilmiş olan “öğrenci numarası”
  • Şifre : T.C. kimlik numarası.

Hangi tür bilgisayar ile sisteme giriş yapabilirim ?

Eğitim portalına giriş yapabilmek için bir internet tarayıcıs olan her tür bilgisayar ( masaüstü, dizüstü,… ) ve mobil cihazı ( cep telefonu, tablet, … ) kullanabilirsiniz.

Devamsızlık hakkım olacak mı ?

Eğitim portalı üzerinden takip ettiğiniz dersler için devamsızlık hakkınız örgün eğitimde yer alan dersleriniz için belirlenmiş olan devamsızlık hakkınız ile aynıdır.

Sisteme hangi saatler arasında giriş yapabilirim ?

Eğitim portalı üzerinden takip ettiğiniz derslerinizde derslere katılım için belirli bir zaman aralığı bulunmamaktadır. Diledğiniz zaman aralığında giriş yapabilirsiniz.

İzleyemediğim bir dersi daha sonra izleyebilir miyim ?

Eğitim portalı üzerinden yayına alınan tüm dersler dönem sonuna kadar yayında kalacaktır. Geriye dönük olarak ders videolarına ve ders dökümanlarına ulaşabilir, tekrar edebilir ya da
kaçırmış olduğunuz bir dersi telafi edebilirsiniz.

Sınavda hangi kaynaklardan sorumlu olacağım ?

Eğitim portalı üzerinden takip edilen derslerde sunulan tüm içerikler ve takip edilmesi önerilen tüm yayınlar kaynak niteliğindedir. Öğrenciler; derslere ait videolar, ders dökümanları, ders sunumları, ders içerisinde yer alan ve kaynak olarak belirtilen yayınllar, kitap ve yayın önerilerinin tamamından sorumludurlar.

Sisteme giriş yapmadan kullanım kılavuzuna göz atmayı unutmayınız. Kılavuz için tıklayınız !